ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η κάλπη των ευρωεκλογών και ο Γιάννης Κουράκης

Ο κ. Ανδρουλάκης βλέπει πολύ θετικά την προσέγγιση σε πρόσωπα που ανήκουν στις προοδευτικές δυνάμεις

Στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, όπως είπε χθες στην εκπομπή “Ώρα Αιχμής” της “ΚΡΗΤΗ TV”, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη λαϊκή ετυμηγορία που θα προκύψει με τη δεύτερη θέση, που είναι και ο στόχος του, να του δίνει την άνεση για ένα άνοιγμα το φθινόπωρο στον προοδευτικό χώρο. Μάλιστα, φαίνεται πως ο κ. Ανδρουλάκης βλέπει πολύ θετικά την προσέγγιση σε πρόσωπα που ανήκουν στις προοδευτικές δυνάμεις και φαίνεται να έχουν απόψεις που θα μπορούσαν να είναι το σημείο συνάντησης με το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, αναφέρθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., κάνοντας ξεχωριστή μνεία στην υποψηφιότητα του Γιάννη Κουράκη, που σίγουρα δίνει ένα ξεχωριστό αέρα και μάλιστα με “άρωμα” Κρήτης με φόντο τις ευρωπαϊκές κάλπες. 

Η χθεσινή επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο αποτυπώνει και το εκλογικό ενδιαφέρον που έχει για την Κρήτη, που σε κάθε περίπτωση επιθυμεί την αύξηση των ποσοστών. Δεν είναι τυχαία η σκληρή κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντάς τον πολιτικό life style χωρίς πολιτικό λόγο, κάτι που ικανοποιεί, όπως τόνισε, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επιθυμεί να έχει πολιτικό αντίπαλο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η αναφορά Ανδρουλάκη στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη αποτυπώνει το ενδιαφέρον του ΠΑΣΟΚ να προσεγγίσει και στην Κρήτη δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. 
Κάτι μας λέει πως μέχρι τις εκλογές το προεκλογικό σκηνικό θα θυμίζει εθνικές εκλογές. Για να δούμε τι θα βγάλει η κάλπη; 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button