ΚρήτηΤοπικές Είδησης

‘’Η επιδότηση ενοικίου καθυστερεί για τους Σεισμόπληκτους’’

‘’Φωνή απόγνωσης – διαμαρτυρίας των σεισμόπληκτων που την κατηγορεί για κοινωνική αναλγησία’’

‘’Η Πολιτεία στο Αρκαλοχώρι συντηρεί κονσερβοκούτια’’ λέει στο Ράδιο 98.4 ο Κώστας Γκαντάτσιος, ‘’λες και θέλει πολίτες με το χέρι τεντωμένο να ζητιανεύουν’’.

‘’Είναι προκλητική πράξη κοινωνικής αναλγησίας’’ κατά τον ίδιο, η δυστοκία με την καταβολή της επιδότησης ενοικίου και ορατό των κίνδυνο των εξώσεων από τους εκμισθωτές. Αναφέρει ότι οι αιτήσεις που κατατέθηκαν ήταν 370, από τις οποίες εγκρίθηκαν μόνο οι 160 για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

‘’Πολλοί κινδυνεύουν να μείνουν άστεγοι για 2η φορά μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021 καθώς απειλούνται με εξώσεις από τους εκμισθωτές τους, να μετασκευάσουν μικρές αποθήκες και καταλύματα σε μόνιμες κατοικίες, ή να υποχρεώνονται επ’ άπειρον να φιλοξενούνται σε συγγενικά και φιλικά πρόσωπα’’ αναφέρει και στην επιστολή που απέστειλε στα αρμόδια Υπουργεία ο Σύλλογος Σεισμόπληκτων ‘’Ελπίδα’’.

Δημήτρης Βρύσαλης: ‘’Η Περιφέρεια μπορεί να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι’’

Την άσκηση πιέσεων για τους σεισμόπληκτους ζητεί η ‘’Λαϊκή Συσπείρωση’’ από την Περιφέρεια και το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μπορεί να τρέξει τόσο τις κατεδαφίσεις όσο και τις διαδικασίες για την επιστροφή των μαθητών σε κανονικά σχολεία σημειώνει, μιλώντας στο Ράδιο 98.4 ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Βρύσαλης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button