ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Η γνωστή θεατρίνα Καλή Καλό κρατούσε τα οστά του γιου της για 40 χρόνια

Το μακάβριο μυστικό της αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος έμεινε κι αυτός άναυδος

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν η ιδιοκτήτρια του σπιτιού το οποίο νοίκιαζε η μεγάλη θεατρίνα Καλή Καλό στην Άνω Κυψέλη, αλλά και η οικονόμος της, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν ένα μπαούλο για να βγάλουν από μέσα ρούχα και άλλα αντικείμενά της: Σε ένα ξύλινο κουτί υπήρχαν τα οστά του μοναχογιού της, τον οποίο είχε χάσει πριν από περίπου 40 χρόνια από έκρηξη.

Την αποκάλυψη έκανε στην εφημερίδα «Espresso» ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος έμεινε κι αυτός άναυδος. «Αμέσως ενημέρωσα τον κ. Καλιακμάνη της Αστυνομίας προκειμένου να δούμε ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο τραγικό χαμός του γιου της… μετά από έκρηξη σε πείραμα χημείας
Σημειώνεται πως ο γιος της Χρήστος ήταν καρπός του έρωτά της με τον πλοίαρχο Κώστα Καρανικόλα. Σε ηλικία 13 ετών ο Χρήστος τραυματίστηκε σοβαρά από έκρηξη σε πείραμα χημείας και παρότι η μητέρα του ξόδεψε όλη της την περιουσία για να θεραπευτεί, απεβίωσε το 1988, σε ηλικία 27 ετών. Για πολλά χρόνια μετά την απώλεια του γιου της η ηθοποιός είχε αποτραβηχτεί στην Αστυπάλαια.

Σύμφωνα πάντα με την «Espresso», η 96χρονη και σπουδαία θεατρίνα Καλή Καλό βρίσκεται φιλοξενούμενη σε μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο, μια και πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί μόνη της ώσπου να μπορέσει το Γηροκομείο Αθηνών να τη φιλοξενήσει.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button