ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Ελένης Κτιστάκη

Τι αναφέρει στο ψήφισμά του ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου, για τον θάνατο της Ελένης Κτιστάκη

Με αφορμή τον αδόκητο θάνατο της Ελένης Κτιστάκη, μέλος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και νομού Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Το Δ.Σ. του “Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου” κατά τη συνεδρίασή του στις 27.12.2023 αποφάσισε ομόφωνα με το παρόν ψήφισμα: Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του διακεκριμένου μέλους του Ελένης Κτιστάκη, επιχειρηματία, τέως υπεύθυνης του Τομέα Ποιότητας Ζωής-Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, αναπληρωματικού μέλους της Διοίκησης του Βενιζελείου και υποψήφιας βουλευτού της Ν.Δ. Η προσφορά της υπήρξε ανεκτίμητη καθώς με τις γνώσεις, την εργατικότητα και τη διαρκή διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού, συνέδραμε στα κοινωνικά και πολιτικά πράγματα του τόπου.

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την έμπρακτη προσήλωσή της στις ύψιστες επιστημονικές και ανθρωπιστικές αξίες, το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της. Αποφάσισε επίσης ομόφωνα το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον Τύπο και να προβεί σε δωρεά εις μνήμην της, υπέρ των σκοπών της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ζηλανδίας».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button