ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Στα δικαστήρια η υπόθεση του ξυλοδαρμού της δικηγόρου από μια γιατρό στην “καρδιά” της πόλης

Ας σημειωθεί ότι διατηρείται η προσωρινή διαταγή που εξέδωσε πριν από λίγες εβδομάδες το ίδιο δικαστήριο και με την οποία απαγορεύεται στη γιατρό να επικοινωνεί (με οποιονδήποτε τρόπο) με την άλλοτε φίλη της, αλλά και να προσεγγίζει την ίδια, το σπίτι της, ή  τον επαγγελματικό χώρο της δικηγόρου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης των ασφαλιστικών μέτρων που επρόκειτο λάβει χώρα σήμερα Παρασκευή (5/4) στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου αναφορικά με την υπόθεση της Ηρακλειώτισσας δικηγόρου η οποία τον περασμένο Φεβρουάριο είχε δεχτεί επίθεση από μια γιατρό, έξω από τον επαγγελματικό της χώρο, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων αναβλήθηκε για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

Ας σημειωθεί ότι διατηρείται η προσωρινή διαταγή που εξέδωσε πριν από λίγες εβδομάδες το ίδιο δικαστήριο και με την οποία απαγορεύεται στη γιατρό να επικοινωνεί (με οποιονδήποτε τρόπο) με την άλλοτε φίλη της, αλλά και να προσεγγίζει την ίδια, το σπίτι της, ή  τον επαγγελματικό χώρο της δικηγόρου.

Το αίτημα για έκδοση προσωρινής διαταγής υποβλήθηκε λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε η δικηγόρος, τον περασμένο Φεβρουάριο και έγινε δεκτό από το αρμόδιο δικαστήριο.

Αναφορικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, έγκυρες νομικές πηγές αναφέρουν ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την ΕΛ.ΑΣ., δεν έχει ακόμη διαβιβαστεί στην αρμόδια εισαγγελία, καθώς συνεχίζεται η προανάκριση.

Το επίμαχο περιστατικό σημειώθηκε μεσημβρινές ώρες, εντός του κτιρίου όπου βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο της καταγγέλλουσας, στην πόλη του Ηρακλείου, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η δικηγόρος χρειάστηκε να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, η γιατρός φέρεται να κρυβόταν μετά το συμβάν με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψής της, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως όλα δείχνουν, η επίθεση που δέχτηκε η δικηγόρος φέρεται να έγινε με “φόντο” υπόθεση αγοραπωλησίας ακινήτου που είχε αναλάβει προς διευθέτηση για λογαριασμό της γιατρού η παθούσα.

Η γιατρός φέρεται να περίμενε τη δικηγόρο και να της επιτέθηκε με γροθιές χτυπώντας την στο κεφάλι. Παράλληλα, φέρεται να της εκστόμιζε απειλές.

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος φέρεται να ζητούσε από τη γιατρό να σταματήσει να τη χτυπά, κάτι το οποίο συνέβη μόνο όταν η δικηγόρος έπεσε ανήμπορη στο πάτωμα.

Η ίδια φέρεται να κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από ενοίκους του κτιρίου όπου βρίσκεται το γραφείο της, αφού η φερόμενη δράστιδα είχε τραπεί σε φυγή. Λίγο αργότερα, η δικηγόρος μεταφερόταν με συμπτώματα διάσεισης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button