ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Σοκ από την άγρια συμπλοκή στην «καρδιά» της πόλης – Έντρομοι οι περαστικοί μπροστά στις σκηνές βίας (vid)

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες 3 νεαροί Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν σε νεαρό Πακιστανό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά

Άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στο Πάρκο Θεοτοκόπουλου.

Από απειλές με μαχαίρια και μπαλτάδες μέχρι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών, σκορπώντας τον τρόμο σε διερχόμενους πολίτες, θαμώνες και καταστηματάρχες στην καρδιά του Ηρακλείου.

Και χθες, οι αστυνομικές αρχές στο κέντρο του Ηρακλείου τέθηκαν σε συναγερμό, μετά από άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών και λίγα μέτρα από την παιδική χαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις νεαροί Παλαιστίνιοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν έναν 22χρονο από το Πακιστάν, ο οποίος τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην ευρύτερη περιοχή υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, με τους πολίτες που βρίσκονταν στο πάρκο και πολύ κοντά στη συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών να τρέχουν πανικόβλητοι.

Η Αστυνομία συνέλαβε τους τρεις νεαρούς Παλαιστίνιους αλλά και τον 22χρονο Πακιστανό ο οποίος δεν είχε νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Για το σκηνικό τρόμου και τα φαινόμενα παραβατικότητας, καταστηματάρχες στον χώρο της εστίασης κάνουν λόγο για μεγάλο πλήγμα στον κλάδο, τονίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button