ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου ΓΕΛ ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων του σχολείου για τις δωρεές (pics)

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου ΓΕΛ ευχαριστεί το Σύλλογο Γονέων του σχολείου για τις δωρεές (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστήριο προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου ΓΕΛ Ηρακλείου με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου – και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό του κ. Νεκτάριο Κανακαράκη -για: α) την δωρεά 150 ευρώ για τον εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης και β) την δωρεά 120 ευρώ για την αγορά πινακίδων για τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά του Βοτανόκηπου που έχει δημιουργηθεί στο χώρο του σχολείου στο πλαίσιο Περιβαλλοντικού προγράμματος.

«Οι πινακίδες είναι από ανθεκτικό στον ήλιο και τη βροχή υλικό και περιέχουν πληροφορίες για την ονομασία των φυτών, την αρχαιοελληνική τους προέλευση, τη λατινική τους ονομασία και τις περιοχές στις οποίες φύονται. Ο σκοπός τους είναι τόσο καλλωπιστικός όσο και μορφωτικός. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο που στέκεται πάντα πολύτιμος αρωγός στις δράσεις του σχολείου μας!

Επίσης ένα θερμό ευχαριστώ στην εθελοντική ομάδα «In Libro Vita, Δώστε στο βιβλίο ζωή» που πολύ πρόθυμα δώρισε στο σχολείο μας – κατόπιν αιτήματός μας – μεγάλο αριθμό αξιόλογων βιβλίων σε άριστη κατάσταση».

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button