ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Οι κάμερες πρόδωσαν τους «ποντικούς» της κλοπής σε μίνι μάρκετ – Τι καταγγέλλει ο υπάλληλος του καταστήματος (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Οι κάμερες πρόδωσαν τους «ποντικούς» της κλοπής σε μίνι μάρκετ – Τι καταγγέλλει ο υπάλληλος του καταστήματος (vid)

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 42χρονος, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας ακόμη άντρας, για κλοπή σε μίνι μάρκετ στο Ηράκλειο, στην περιοχή του ΕΛΜΕΠΑ. Όπως περιγράφει υπάλληλος του καταστήματος στην ΚΡΗΤΗ TV, οι δύο δράστες φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα επίμονοι, καθώς για ώρα προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα εισόδου, ενώ έπειτα αφαίρεσαν χρήματα και καπνικά είδη αξίας 7.000 ευρώ

Οι κάμερες πρόδωσαν τους  δύο αδίστακτους διαρρήκτες που μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, χτύπησαν μίνι μάρκετ στην περιοχή του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Κατέφθασαν με φορτηγάκι και παρότι το κατάστημα βρίσκεται στο κεντρικό δρόμο της οδού Αθητάκη, οι ίδιοι δεν πτοήθηκαν… Για ώρα προσπαθούσαν επίμονα να παραβιάσουν την είσοδο καταστήματος… Μέχρι που τα κατάφεραν…   Υπάλληλος περιγράφει στην ΚΡΗΤΗ TV τα όσα κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα κάμερας της επιχείρησης.

«Οι δράστες των οποίων οι κινήσεις καταγράφηκαν στις κάμερες, απέσπασαν χρηματικό ποσό και τσιγάρα συνολικής αξίας 7.000 ευρώ» 

Η αστυνομία άμεσα ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, έκανε φύλλο και φτερό τις κάμερες ασφαλείας, και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τους συλλάβει. Στα χέρια των αρχών ο ένας εκ των δύο, 42 ετών, ενώ ο μόλις 20 ετών συνέταιρός του παραμένει μέχρι στιγμής άφαντος, και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του. 

Στην οικία του 42χρονου σε περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων πραγματοποιήθηκε έρευνα, όπου κατασχέθηκαν 572 πακέτα τσιγάρα, 227 εμπορικές συσκευασίες καπνού, δύο συσκευασίες που περιείχαν περίπου 200 γραμμάρια κάνναβης, ενώ στον αύλειο χώρο βρέθηκε και ένα ΙΧΦ αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης κλοπής.

Μάρκετ

Όπως καταγγέλλει ο υπάλληλος του μίνι μάρκετ, φαίνεται πως και άλλα περιστατικά εγκληματικότητας έχουν «χτυπήσει» την περιοχή, ενώ η επιχείρηση η οποία στάθηκε τυχερή καθώς άμεσα μετά το περιστατικό επιστράφηκαν τα κλοπιμαία, εγκατέστησε σύστημα συναγερμού, ώστε να μη μπει ξανά στο στόχαστρο διαρρηκτών. 

Την ίδια ώρα ο 20χρονος δράστης έχει ταυτοποιηθεί, και μάλιστα παρά το νεαρό της ηλικίας του, φαίνεται να έχει βεβαρυμμένο παρελθόν…

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button