ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: «Κραυγή» αγωνίας για την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας – Στον «αέρα» δεκάδες ασθενείς (vid)

Στον «αέρα» δεκάδες ασθενείς από περιοχές της ενδοχώρας – Αναγκαία η ανανέωση των συμβάσεων για να συνεχίσει το έργο της

Στον “αέρα” βρίσκονται εκατοντάδες ασθενείς της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας Ηρακλείου, καθώς όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, μπορεί να συνεχίζεται η λειτουργεία της, ωστόσο δεν έχουν ανανεωθεί οι συμβάσεις του προσωπικού για να στελεχωθεί.

«Κραυγή» αγωνίας από τον πρόεδρο του Σωματείου, Δημήτρη Βρύσαλη, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV χθες, ζήτησε να σταματήσει ο εμπαιγμός και η κοροϊδία.  

Όπως τόνισε ο κύριος Βρύσαλης, η κινητή μονάδα είναι κομβικής σημασίας καθώς εξυπηρετεί πλήθος πολιτών στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, και ζητά να ανανεωθούν οι συμβάσεις των υγειονομικών. 

Φόβο σπέρνει το ενδεχόμενο να διακοπεί η λειτουργία της κινητής μονάδας ψυχικής υγείας εάν δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, τονίζει ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να δώσουν λύση στο πρόβλημα, καθώς η κινητή μονάδα επιτελεί ένα σημαντικό έργο, βοηθώντας πολλούς ασθενείς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button