ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Ελεύθερος με όρους ο 18χρονος με τα 300 γρ. χασίς και τις 3 ζυγαριές

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η κάνναβη που είχε στην κατοχή του, ήταν για δική του προσωπική χρήση.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ένας 18χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο Ηράκλειο, με πάνω από 320 γραμμάρια κάνναβης.

 Σε «έφοδο» που έκαναν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου στο σπίτι του, εκτός από το χασίς, βρήκαν ακόμη τρεις ζυγαριές ακριβείας, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του νεαρού, ασκήθηκε, προ ημερών, κακουργηματική δίωξη και παραπέμφθηκε να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου σήμερα Παρασκευή 22/12.

Όντως, ο νεαρός εμφανίστηκε σήμερα στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο 18χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι η κάνναβη που είχε στην κατοχή του, ήταν αποκλειστικά για δική του προσωπική χρήση.

Αναφορικά με τις τρεις ζυγαριές ακριβείας, ο νεαρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τις κατείχε επειδή «δεν ήθελε να τον κλέβουν».

Μετά το πέρας της απολογίας του, ο 18χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button