ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Αδέρφια έδωσαν ραντεβού για να ξυλοκοπήσουν 19χρονο – 17χρονη τραβούσε βίντεο

Ο 18χρονος και η ανήλικη αδερφή του συνελήφθησαν, όπως και οι γονείς τους, ενώ αναζητείται ο μεγάλος αδερφός

Έδωσαν ραντεβού σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου για να λύσουν τα προσωπικά τους με… ξύλο.  

Ο λόγος για τρία αδέρφια, δύο νεαρούς και την ανήλικη αδερφή τους, που… έκλεισαν ραντεβού σε 19χρονο στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου για να του ζητήσουν τον λόγο για προσωπικά τους ζητήματα. Το ραντεβού κλείστηκε προχθές Δευτέρα μετά τις 11 το βράδυ στον χώρο του δημοτικού πάρκινγκ στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, με το ένα από τα δύο αδέρφια, ηλικίας 20 ετών, να φτάνει στο σημείο και να ξυλοφορτώνει τον 19χρονο, την ώρα που η 17χρονη αδερφή του πρώτου βιντεοσκοπούσε με το κινητό της το σκηνικό. 

Στο σημείο, όπου ήδη το θύμα του ξυλοδαρμού είχε δεχτεί αρκετές γροθιές, δεν άργησε να φτάσει και ο έτερος αδερφός, ένας 18χρονος, που συμμετείχε και εκείνος στο επεισόδιο. 

Η περιοχή σηκώθηκε στο πόδι από την ένταση του καβγά, με τους δράστες φοβούμενοι για τη σύλληψή τους να εγκαταλείπουν το σημείο. Αστυνομικοί ωστόσο του Α’ Α.Τ. κατάφεραν και εντόπισαν τον έναν από τα αδέρφια, τον 18χρονο, αλλά και τη 17χρονη που βιντεοσκοπούσε τον άγριο ξυλοδαρμό. Τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν όπως και οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκου (εξαιτίας της 17χρονης κόρης τους), ενώ αναζητείται ο μεγάλος αδερφός, o 20χρονος, ο οποίος δεν κατορθώθηκε να εντοπιστεί και συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button