ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ημέρα κλήρωσης στο Conference League για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες βράδυ μια σπουδαία πρόκριση στην Ουγγαρία επί της Φερεντσβάρος και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τους “16” του Conference League.

Εκεί βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ που τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και δεν χρειάστηκε να μπει στην διαδικασία των Play Off.

Σήμερα οι δύο ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν στην Ευρώπη θα μάθουν τους αντιπάλους τους στο «16» με την κλήρωση να γίνεται στις 14:00 στο σπίτι του ποδοσφαίρου στη Νιόν με μετάδοση από το COSMOTE SPORT 1HD.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ ο Ολυμπιακός στο γκρουπ των ανίσχυρων. Η επιστροφή στη δράση θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην έδρα του ανίσχυρου (εντός το πρώτο ματς για τους ερυθρόλευκους, εκτός για τον Δικέφαλο). Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα.

Τα γκρουπ δυναμικότητας

Ισχυροί: Λιλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πλζεν, Μπριζ, Άστον Βίλα, Φιορεντίνα, Φενέρμπαχτσε, ΠΑΟΚ (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον Ολυμπιακό)

Ανίσχυροι: Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Άγιαξ, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μόλντε, Ολυμπιακός (δεν μπορεί να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button