ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηλιόλουστα Χριστούγεννα – Πάνω από 20 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη (vid)

Ηλιόλουστες προβλέπονται οι επόμενες ημέρες, τουλάχιστον μέχρι τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων και με τον καιρό να θυμίζει περισσότερο άνοιξη.
Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια το μεσημέρι θα κυμανθεί από τους 17 έως τους 20 βαθμούς Κελσίου και μάλιστα στην Κρήτη μπορεί το θερμόμετρο να ξεπεράσει και τους 20 βαθμούς. Η ψύχρα το πρωί βέβαια θα υπάρχει, σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές και κάτω από το μηδέν τις πρωινές ώρες. Κάποιο καιρικό σύστημα που να αλλάξει ουσιαστικά τον καιρό δεν προβλέπεται ούτε μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.

Στην Κρήτη

Γενικά πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν το τριήμερο σε ολόκληρη την Κρήτη. Οι άνεμοι εξασθενούν λίγο από το Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο υψηλότερα της εποχής, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές, καθώς οι ελάχιστες θα διατηρούνται στα επίπεδα της εποχής. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα κυμαίνονται από 19 μέχρι 20 και 21 βαθμούς Κελσίου, αν και αποκλείεται σε τοπικό επίπεδο στο νησί να είναι και λίγο υψηλότερες.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με κάποιες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button