Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ηλεκτρονικά η αίτηση συμμετοχής για την Η’ Φάση «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» 2023-2024

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 16/10/2023, ώρα 15:00μ.μ. έως και τη Δευτέρα 23/10/2023 και ώρα 10:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι για την Η’ Φάση «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» 2023-2024 θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, με βάση τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Η αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-mathiteia.minedu.gov.gr/ σύμφωνα με τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης «Τάξης Μαθητείας».

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο χώρο του σχολείου τις προαναφερόμενες ημερομηνίες και στις ώρες λειτουργίας του σχολείου, για παροχή οποιασδήποτε ενημέρωσης και βοήθειας.

Οι υποψήφιοι μαθητευόμενοι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την αρ.113530/Κ5 (ΦΕΚ 5953/τ.Β/13-10-2023) Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Κανονισμός λειτουργίας Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας».

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης, είναι:

Τεχνικός Οχημάτων

Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων Εγκαταστάσεων και Δικτύων

Τεχνικός Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού.

Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών.

Από τη Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Κοζάνης


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button