ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ζήτησαν συγνώμη από τον ΑΟΑΝ για την σπασμένη πόρτα στο Βουζουνεράκειο

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε προσπάθεια για εξομάλυνση μεταξύ των σχέσεων του ΑΟΑΝ και του ΟΦ Ιεράπετρας με αφορμή την διεξαγωγή στο Βουζουνεράκειο του αγώνα ΑΟΑΝ-Ερμής Ζωνιανών για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο συνέβη ένα περιστατικό που παραλίγο να φέρει και πάλι ρήξη, καθώς όπως αναφέρουν από την Ιεράπετρα, ένας παίκτης του ΑΟΑΝ που έχει φορέσει και την φανέλα του ΟΦΙ, έσπασε την πόρτα των αποδυτηρίων του ΟΦΙ.

Από τον ΟΦΙ εκφράστηκε τεράστια δυσφορία, ωστόσο το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού σήμερα τόσο ο παίκτης όσο και η διοίκηση του ΑΟΑΝ εξέδωσαν ανακοινώσεις όπου ζήτησαν συγνώμη και θα αποκαταστήσουν την ζημιά. Από την ομάδα του Αγίου Νικολάου ανέφεραν τα εξής:

«Δυστυχώς σε μια περίοδο που οι σχέσεις των δύο πιο ιστορικών ποδοσφαιρικών σωματείων του Λασιθίου περνούν σε ένα διαφορετικό επίπεδο, μετά το τέλος του αγώνα μας με τον Ερμή Ζωνιανών, συνέβη ένα άσχημο περιστατικό στο χώρο που χρησιμοποιεί ο ΟΦΙ στα αποδυτήρια του «Βουζουνεράκειου», το οποίο καταδικάζουμε όλοι στον ΑΟΑΝ.

Το άτομο που προέβη σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια εν θερμό λόγω του ατυχές αποτελέσματος της ομάδας μας και δεν έχει να κάνει καμία σχέση με τον ΟΦΙ, έχει παραπεμφθεί στη διοίκηση η οποία θα επιληφθεί του θέματος, καθώς τέτοια πράξεις δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση το σωματείο μας.

Άμεσα ενημερώσαμε την διοίκηση του ΟΦΙ για το ατυχές συμβάν στους οποίους και απολογούμαστε, ζητώντας συγνώμη και προς την ομάδα για την όποια αναστάτωση και οι ζημιές θα καλυφθούν από μέρους μας στο ακέραιο»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button