Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Εύβοια: Νέος «ανασχηματισμός» στους Πεταλιούς

Πριν από λίγους μήνες είχαμε έναν μικρό «ανασχηματισμό» στην εταιρεία «Κτήμα Πεταλιοί», που διαχειρίζεται το ομώνυμο νησιωτικό συγκρότημα και η οποία, έπειτα από διάφορες «ναυμαχίες», έχει περάσει στον απόλυτο έλεγχο της οικογένειας Καρνέση.

Έτσι, τον περασμένο Μάιο το Δ.Σ. της εταιρείας αποφάσισε ομόφωνα την απαλλαγή από τα καθήκοντα του νόμιμου εκπρόσωπου της, του Αντώνιου Ψαρρού, ορίζοντας στη θέση του τον Κωνσταντίνο Πολίτη «για την υπόλοιπη διάρκεια της θητείας του παρόντος Δ.Σ., ήτοι μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2024».

Στον K. Πολίτη ανατέθηκε η εκπροσώπηση της Κτήμα Πεταλιοί «δικαστική και εξωδικαστική, ενώπιον παντός τρίτου, φυσικού ή νομικού προσώπου και ενώπιον κάθε Αρχής (δικαστικής, φορολογικής, διοικητικής κ.λπ.) η διοίκηση και η εν γένει διαχείριση της εταιρείας, δεσμεύων αυτήν με μόνη την υπογραφή του κάτω από την εταιρική επωνυμία». Πρόσφατα, όμως, είχαμε έναν ακόμη μίνι «ανασχηματισμό», καθώς στις 7 Δεκεμβρίου τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα την τροποποίηση της νόμιμης εκπροσώπησης της εταιρείας «μόνο ως προς την τραπεζική της εκπροσώπηση».

Έτσι, ναι μεν ο Κ. Πολίτης παραμένει νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας, αλλά η τραπεζική εκπροσώπηση ανατέθηκε από κοινού στον Νικόλα Καρνέση και στην Ελευθερία Καρνέση (πρόκειται για τα άλλα δύο παιδιά του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση). Αυτοί αναλαμβάνουν συγκεκριμένα τη «σύναψη με οποιοδήποτε Τραπεζικό Ίδρυμα, Οργανισμό ή Τράπεζα σύμβασης ανοίγματος ή/ και κλεισίματος τραπεζικού λογαριασμού, σύμβασης πρόσβασης στα συστήματα της τραπέζης μέσω διαδικτύου (e-banking) και τη διενέργεια μέσω του e-banking κάθε είδους συναλλαγής, καθώς και την παραλαβή κωδικών, ώστε να συνδέονται με το e-banking της τραπέζης».

Υπενθυμίζεται ότι Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι η Ανζελίκ Καρνέση και μέλη του ο πατέρας της Σπ. Καρνέσης και η μητέρα της Β. Γκίλα. Αυτό είναι που λέμε «οικογενειακή υπόθεση».

The post Εύβοια: Νέος «ανασχηματισμός» στους Πεταλιούς appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button