ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εφιαλτικό ματς για Ολυμπιακό με ήττα 1-4 από την Μακάμπι

Τίποτα δεν λειτούργησε καλά απόψε για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη με 1-4 και κάνοντας πολύ δύσκολη την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Η Μακάμπι δεν φάνταζε εξαρχής ως ισχυρός αντίπαλος όμως ήταν εντυπωσιακή απόψε και ο Ολυμπιακός θα πάει στη ρεβάνς σε μία εβδομάδα με ελάχιστες ελπίδες και αναζητώντας ουσιαστικά ένα θαύμα πλέον…

Ο Ολυμπιακός προερχόταν από σερί επιτυχιών στην Ευρώπη με Φερεντσβάρος αλλά και έχοντας ξαναμπεί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Super League 1 αλλά το αποψινό παιχνίδι ήταν εφιαλτικό για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο Ζάχαβι άνοιξε το σκορ στο 5′, ο Σαχάρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 9′, ενώ ο Ελ Κααμπί μείωσε στο 13′. Οι Ισραηλινοί πέτυχαν το τρίτο τους τέρμα με τον Ζάχαβι στο 30′. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, δεν τα κατάφεραν και ο Πέρετς στο 74′ ανέβασε περαιτέρω τον δείκτη του σκορ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο στο δεύτερο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στη Σερβία και συγκεκριμένα στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα την επόμενη Πέμπτη (14/2) στις 22:00.

Αυτή είναι και η πρώτη ήττα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς είχε νικήσει στα πρώτα έξι παιχνίδια του στους ερυθρόλευκους.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ρέτσος, Κάρμο, Ροντινέι, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο, Όρτα, Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Μισπάτι, Σαχάρ, Ναχμίας, Σαμπορίτ, Ρεβίβο, Κανισόβσκι, φαν Όβερεεμ, Πέρετζ, Νταβίντα, Μίλσον, Ζαχάβι.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button