Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ευχαριστήριο του Συλλόγου “Ηλιαχτίδα” | KOZANILIFE.GR

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους τους πολίτες, και τις επιχειρήσεις που με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν τον σύλλογό μας κατά τη διάρκεια του Πάσχα και μετά δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες των παιδιών και τη λειτουργία του Σπιτιού της Ηλιαχτίδας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω:

– Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης για τις υπέροχες λαμπάδες που κατασκεύασαν τα ίδια τα παιδιά και δώρισαν στην Ηλιαχτίδα.

– Τους μαθητές και τους καθηγητές του 3ου Γυμνάσιου Κοζάνης για την ευγενική χειρονομία να πραγματοποιήσουν bazaar για την Ηλιαχτίδα.

– Το πολυκατάστημα TEO STORES Μιχαηλίδης Γ. και Σια, τα ζαχαροπλαστεία ΡΩΞΑΝΗ Κοζάνης και Κοίλων και το Cup cake cafe για την αγορά και τοποθέτηση στα ράφια των καταστημάτων τους τις λαμπάδες της Ηλιαχτίδας.

– Το Διαγνωστικό Κέντρο Ιπποκράτης Κοζάνης για την αγορά λαμπάδων της Ηλιαχτίδας και την προσφορά στους εργαζόμενους και τα παιδιά τους.

– Την Άννα Λογοθέτη για τις καλαίσθητες λαμπάδες που δημιούργησε για την Ηλιαχτίδα.

– Τη Αλεξάνδρα Λαμποπούλου για τη δωρεά στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη.

– Τους συμπολίτες μας που μας βοήθησαν οικονομικά και θέλουν να παραμείνουν ανώνυμοι.

– Όσους βοήθησαν να πωληθούν οι Πασχαλινές Λαμπάδες και τα δώρα της Ηλιαχτίδας .

Ιδιαίτερα αναφορά αξίζει να κάνουμε και να ευχαριστήσουμε την Ahepa Ellas “ Ioannis Trantas “ και την δραστήρια εθελοντική ομάδα ViMaLab ( Βιβή Νίκου – Μαρία Μαρκοπούλου ) για τη δωρεά ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή για την εκπαίδευση των παιδιών στο Σπίτι της Ηλιαχτίδας

– Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα, για τη διαφήμιση κατά την διάρκεια του Πάσχα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Χατζής Βασίλειος

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button