ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Επικοινωνία Κατερίνας Σακελλαροπούλου – Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Ευχήθηκε τέλος ταχεία εξομάλυνση της κατάστασης και επούλωση των πληγών που αναπόφευκτα έχει επιφέρει ο πόλεμος στις ζωές των συνανθρώπων μας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’ και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές της για υγεία και ειρήνη σε όλα τα μέλη της Αγιοταφικής Αδελφότητας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου τόνισε την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνικής πολιτείας στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων που, για ακόμα μία φορά στη μακραίωνη ιστορία του, καλείται να εκτελέσει την αποστολή του σε πολύ δύσκολους καιρούς. Ευχήθηκε τέλος ταχεία εξομάλυνση της κατάστασης και επούλωση των πληγών που αναπόφευκτα έχει επιφέρει ο πόλεμος στις ζωές των συνανθρώπων μας.

Τα κάλαντα στην πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθησαν διαδοχικά: μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL και της Eurohoops Academy, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, το Ουκρανικό Πολιτιστικό και Μορφωτικό Κέντρο «Μπερεγίνια», η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button