Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Επίσκεψη Β. Κοντοζαμάνη και Χ. Ροϊλού στο νοσοκομείο Μυτιλήνης

Το νοσοκομείο Μυτιλήνης επισκέφτηκαν σήμερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Σύμβουλος του Πρωθυπουργού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο Διοικητής της 2η ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστος Ροϊλός, όπου και συναντήθηκαν με τον Διοικητή του νοσοκομείου Γιώργο Καμπούρη, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτη Προβέντζα και τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων Ξενοφώντα Αυγερινό.

Σε δηλώσεις τους, ο κ. Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία που αναπτύχθηκε κατά της θητείας του ως αναπληρωτής υπουργός υγείας, όπου τόνισε ότι «δώσαμε μάχη στην πανδημία και παράλληλα σχεδιάσαμε σημαντικά έργα για το νοσοκομείο τα οποία βλέπω με χαρά να υλοποιούνται όπως το μεγάλο έργο που γίνεται στην ψυχιατρική κλινική, το Κέντρο Υγείας Μανταμάδου, αλλά και οι προσπάθειες για στελέχωση του νοσοκομείου».

Σ’ ότι αφορά στις ευρωεκλογές ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε ότι «το βράδυ των ευρωεκλογές πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις σε ένα περιβάλλον σταθερότητας. Η Ελλάδα πρέπει να είναι ισχυρή σε μια δυνατή Ευρώπη και όσο πιο ισχυρή γίνει τόσα περισσότερα θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε».

Παράλληλα, ο κ. Ροϊλός αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων τονίζοντας ότι το έργο κατασκευής του Κέντρου Υγείας Μανταμάδου θα έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2024, ενώ παράλληλα προχωρούν τα θέματα της στελέχωσης και του εξοπλισμού, «ώστε να μπορέσει άμεσα να λειτουργήσει», ενώ σχετικά με το έργο της ψυχιατρικής κλινικής, τόνισε ότι πρόκειται για ριζική ανακατασκευή και αυτό προβλέπεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2025.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button