ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Επίσημα παίκτης του ΑΟΑΝ ο Μπάμπης Πήλιος

Άλλη μια μεταγραφή ανακοίνωσε ο ΑΟΑΝ με τον Μπάμπη Πήλιο να μετακομίζει από τον Πόρο στον Άγιο Νικόλαο, ενώ την ίδια διαδρομή είχε ακολουθήσει και ο Λεονάρντο Σένκα. Φετινά αποκτήματα του ΑΟΑΝ είναι ακόμα οι Ψιμόπουλος, Γκλώτσος, Καρλίτος και Μουστάκης.

«Ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα ο ΑΟΑΝ» τόνισε στις πρώτες του σηλώσεις ο Πήλιος. Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπάμπη Πήλιο.

Ο γεννημένος στις 19/04/1993 ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και με την μετακίνηση του στον Ηρόδοτο, εδώ και μια δεκαετία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, φορώντας ακόμη τις φανέλες των ΠΑΟ Κρουσώνα, Τσικλητήρα Πήλου, Επισκοπής, Ναυπακτιακού Αστέρα, ενώ την τελευταία τετραετία ξεχώρισε αγωνιζόμενος στον Πόρο.

Τον καλωσορίζουμε στον Άγιο Νικόλαο και με την αξία και τις ικανότητες του, να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας στην προσπάθεια της στην Γ’ εθνική!».

Για την συνεργασία του με την ομάδα, ο Πήλιος, είπε: «Ο ΑΟΑΝ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει για τον ΑΟΑΝ και πιστεύω να καταφέρουμε όλοι μαζί να έχουμε την πορεία που της αξίζει. Θα παλέψουμε σε κάθε ματς για να δικαιώσουμε τους ανθρώπους της και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button