ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: «Θα ήμουν μια Καρολάιν» – Όλα όσα υποστήριξε η 39χρονη στη μαραθώνια απολογία της (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: «Θα ήμουν μια Καρολάιν» – Όλα όσα υποστήριξε η 39χρονη στη μαραθώνια απολογία της (vid)

«Το θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι εγώ. Θα με σκότωνε, ή εγώ θα ζούσα η αυτός», ανέφερε σε δραματικούς τόνους απευθυνόμενη σε δικαστές και ενόρκους η 39χρονη

  • Ζήτησε από το Δικαστήριο επιείκεια για να επιστρέψει στα παιδιά της
  • Η 29χρονη που πέταξε βιτριόλι στον πρώην σύζυγό της αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία μαζί του
  • «Το θύμα είμαι εγώ, θα με σκότωνε ή εγώ θα ζούσα ή αυτός»
  • Αποκάλυψε πως είχε μαζί της μία μικρή ποσότητα καυστικού υγρού επειδή φοβόταν
  • Οι δραματικές περιγραφές της 38χρονης για την επίθεση στον πρώην σύζυγό της
  • «Θα ήμουν μία ακόμα γυναικοκτονία, ήμουν σε άμυνα»
  • Η 39χρονη περιέγραψε το θύμα ως έναν αδίστακτο άνθρωπο

Μέσα από μια μαραθώνια απολογία και μια αφήγηση που παραπέμπει σε αναμέτρηση με τα πλοκάμια της μαφίας, η 39χρονη που έριξε βιτριόλι στον εν διαστάσει σύζυγο της, ζήτησε από το δικαστήριο επιείκεια, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στα παιδιά της.

Το ίδιο θέλει και το θύμα υποστήριξε, αποκαλύπτοντας στο δικαστήριο ότι έχουν επικοινωνήσει. «Ο Γιώργος με αφήνει να γυρίσω στα παιδιά μου. Επειδή έχει αντιληφθεί τι μου έχει κάνει».

«Το θύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είμαι εγώ. Θα με σκότωνε, ή εγώ θα ζούσα η αυτός», ανέφερε σε δραματικούς τόνους απευθυνόμενη σε δικαστές και ενόρκους η 39χρονη επιχειρώντας να εξηγήσει πώς έφτασε στο σημείο να πετάξει καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα του θύματος. Υποστήριξε ότι είχε μαζί της μια μικρή ποσότητα του καυστικού υγρού επειδή φοβόταν ενώ το μοιραίο βράδυ το θύμα τη βίασε. Όταν τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία απείλησε να τη σκοτώσει όπως είπε.

«Δεν έπρεπε να το πω. Έπρεπε να φύγω και ούτε καταγγελία να έκανα ούτε τίποτα. Δεν μπορώ ούτε ένα πω πως έγινε. Δεν θυμάμαι αν πήγε να σηκωθεί. Άνοιξα το βάζο και το πέταξα το υγρό και προσπάθησα να φύγω. Θα με σκότωνε  ή εγώ θα ζούσα η αυτός”!».

Σε ερώτηση της Εισαγγελέως τι θα έκανε διαφορετικά η 39χρονη είπε: «Δεν θα τον είχα παντρευτεί, Δεν θα είχα πάει ποτέ στη φυλακή να τον δω. Κάθε βράδυ κλαίω. Θα ήμουν μια Καρολάιν, θα ήμουν μια ακόμη γυναικοκτονία. Ήμουν σε άμυνα, λυπάμαι για ότι έχει προκληθεί. Θέλω να με κρίνετε δίκαια. Δεν είμαι εγκληματίας. Θέλω να αλλάξω τα πράγματα να γυρίσω στα παιδιά μου».

Πυροδοτώντας ωστόσο την αντίδραση της Εισαγγελέως, η οποία ζήτησε από την κατηγορουμένη να εξηγήσει πως επικαλείται τα παιδιά της και το καλό τους, όταν η ίδια επέλεξε να συνάψει σχέση και γάμο με ένα σεσημασμένο σκληρό κακοποιό.

Η 39χρονη περιέγραψε το θύμα ως άτομο αδίστακτο, εθισμένο στο τζόγο και την κοκαΐνη, με μίσος κατά της αστυνομίας περιγράφοντας πως ο ίδιος της έλεγε πως μόλις βγει από τη φυλακή θα σκοτώσει τον αστυνομικό που τον πυροβόλησε στο ξενοδοχείο όπου σταμάτησε η δράση της συμμορίας στην οποία συμμετείχε, ενώ έπαιρνε τα χρήματα από τις ληστείες για να παίζει χαρτιά.

Με ακόμη πιο μελανά χρώματα περιέγραψε τα αδέλφια και την οικογένεια του, την οποία έχει χρεώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να ξεπληρώσει τα χρήματα που ζητούν με αγωγές όσοι έπεσαν θύματα των ληστρικών επιδρομών του.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button