Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Ενισχύεται με τον Κιουτσιούκη ο ΠΑΟΚ Ρόδου!




Dodekanisos

Ενισχύεται μεσοεπιθετικά η ομάδα του ΠΑΟΚ Ρόδου προσθέτοντας τον Νίκο Κιουτσιούκη στο σύνολο του! Αναλυτικά η ανακοίνωση που έβγαλε η ομάδα για την νέα της μεταγραφή:

”Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Ρόδου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις στην σύντομη ιστορία του. Ο Νίκος Κιουτσιούκης είναι και επίσημα μέλος των “ασπρόμαυρων”, ενισχύοντας την προσπάθεια μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αφού έχει αγωνιστεί σε ανώτερες κατηγορίες και αναμένεται να κάνει την μεγάλη διαφορά στην Γ’ κατηγορία. Αγωνίζεται σ’ όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής και έχει έφεση στην δημιουργία για τους συμπαίκτες του, αλλά και το σκοράρισμα!

Ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΑΕΡΑ όπου από μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του, με αποτέλεσμα να ταξιδέψει μέχρι την Μαδρίτη για να δοκιμαστεί από την Ατλέτικο, έπειτα από κλήση σκάουτερς. Ακολούθησε ο Διαγόρας και η ομάδα U19 του Ιάλυσου όπου ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του, αλλά στάθηκε και άτυχος. Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στους χιαστούς και επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πολύμηνη απουσία, για λογαριασμό του Αγίου Γεωργίου. Αρχικά στην Β’ κατηγορία πήρε χρόνο συμμετοχής και πανηγύρισε τον τίτλο στο φινάλε της σεζόν, ενώ φέτος μέχρι πρότινος έπαιξε στην Α’ κατηγορία με τους “κιτρινόμαυρους”. Ευχαριστούμε την ομάδα της Μαλώνας για την παραχώρηση του και καλωσορίζουμε το Νίκο στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες με την φανέλα του ΠΑΟΚ Ρόδου”!




Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button