ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εκτός έδρας οι ομάδες του ΝΟΧανίων

Διπλό παιχνίδι για τις Γυναίκες κόντρα σε Ηλυσιακό και Ολυμπιακό, με Γλυφάδα οι Άνδρες 

Στη δράση επιστρέφει η Γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟ Χανίων ΑΝΕΚ LINES, δίνοντας αυτό το Σαββατοκύριακο ένα διπλό παιχνίδι εκτός έδρας. Επίσης, εκτός αγωνίζονται οι Άνδρες.
Η Ανδρική ομάδα φιλοξενείται στην έδρα της Γλυφάδας το Σάββατο στις 3:30 το απόγευμα, παίζοντας απέναντι στον ομώνυμο αντίπαλο, οπότε και θα επιδιώξει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Στα πλάνα του προπονητή, Μανούσου Βιζυράκη περιλαμβάνονται οι: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης και Κουτρουλάκης.
Για τη γυναικεία ομάδα η δράση θα σημάνει αρχικά στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, παίζοντας το Σάββατο απέναντι στον Ηλυσιακό για την 8η αγωνιστική ενώ θ’ ακολουθήσει την Κυριακή το εξ αναβολής ματς με τον Ολυμπιακό που θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο Πειραιά.
Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό θα ξεκινήσει στη 1:30 το μεσημέρι ενώ αυτό με τον Ολυμπιακό στις 11:00 το πρωί.
Διαθέσιμες παίκτριες για τον προπονητή, Γιώργο Κατσουλάκη, είναι οι: Πασβάντη, Τρουλάκη, Φάρκας, Φουράκη, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή, Ζαχαράκη, Καβαγκούτσι, Κουνδουράκη Αικ., Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη, Περδικάκη και Λιοδάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button