ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά μαθαίνοντάς τους αγγλικά και χαρίζοντάς τους drones και playstations

Εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά μαθαίνοντάς τους αγγλικά και χαρίζοντάς τους drones και playstations

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλλη μητέρα είπε ότι είχε κάνει δώρο στο παιδί της ένα drone ενώ ένας πατέρας υποψιάστηκε όταν βρήκε στο κινητό του παιδιού του προνογραφικό υλικό.

Ένας 40χρονος Ελληνοαμερικανός που παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε ανήλικα παιδιά κατηγορείται για ασέλγεια σε 5 από αυτά μέσα σε 3 χρόνια στον Δήμο Πλατανιά. Πρωτόδικα είχε κριθεί ένοχος από το ΜΟΔ Ρεθύμνου με ποινή κάθειρξης 14 χρόνια και 9 μήνες χωρίς αναστολή και τώρα δικάζεται σε δεύτερο βαθμό παρά την αποχή των δικηγόρων καθώς παραμένει έγκλειστος στην Τρίπολη.

Η μητέρα του πρώτου παιδιού βοηθούσε το παιδί της χωρίς χρήματα λέγοντας ότι τα προσέλκυε προσφέροντας ηλεκτρονικά παιχνίδια και playstation ενώ υπό την απειλή ότι θα τους κάνει κακό τα ανάγκαζε να σιωπούν για τις ασελγείς πράξεις που τα ανάγκαζε όπως πεολειχία. Άλλη μητέρα είπε ότι είχε κάνει δώρο στο παιδί της ένα drone ενώ ένας πατέρας υποψιάστηκε όταν βρήκε στο κινητό του παιδιού του προνογραφικό υλικό.

Ο Ελληνοβρετανός είχε συλληφθεί τον Απρίλιο του 2020 στον Πλατανιά όπου διέμενε και προφυλακίστηκε με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας πράξης σε ανήλικα καθώς με το πρόσχημα τα μαθήματα αγγλικών τα οδηγούσε σπίτι του και τα εκμεταλλευόταν ενώ σε ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν συνομιλίες με ανήλικα και πορνογραφικό υλικό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button