ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δύσκολες ώρες για τον εργαζόμενο καθαριότητας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από καυστικό υγρό (vid)

ακρόαση άρθρου

Δύσκολες ώρες για τον εργαζόμενο καθαριότητας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από καυστικό υγρό (vid)

Το καυστικό υγρό φέρεται να πέταξε στον κάδο κάποιος πολίτης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του εργαζόμενου που μεταφέρθηκε με φριχτούς πόνους στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες στο Νοσοκομείο  Χανίων βιώνει ένας εργαζόμενος σε συνεργείο της ΔΕΔΙΣΑ, ο οποίος υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα μάτια, όταν  καυστικό υγρό που είχε απορριφθεί σε κάδο πετάχτηκε στο πρόσωπό του.

Το καυστικό υγρό φέρεται να πέταξε στον κάδο κάποιος πολίτης, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του εργαζόμενου που μεταφέρθηκε με φριχτούς πόνους στο νοσοκομείο.

Ο εργαζόμενος ευτυχώς είχε λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας και φορούσε προστατευτικά γυαλιά γι’ αυτό και οι επιπτώσεις δεν ήταν δραματικές, όπως αναφέρει αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Μιχάλης Τσουπάκης.

Όπως εκτιμάται, τα προστατευτικά γυαλιά που φορούσε ήταν αυτά που τον προστάτεψαν  από πιθανή τύφλωση, και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα.

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 10 το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στα Χανιά, κατά τη διάρκεια της αποκομιδής των απορριμμάτων  στον πράσινο κάδο από συνεργείο της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή των Περιβολίων.

Όπως φαίνεται ασυνείδητος είχε πετάξει κάποιο μπουκάλι που είχε μέσα καυστικό υγρό, ενώ την ώρα που οι εργαζόμενοι άδειαζαν τον κάδο στο απορριμματοφόρο το καυστικό υγρό πετάχτηκε στο πρόσωπο του θύματος. Τα προστατευτικά γυαλιά ήταν αυτά που τον προστάτεψαν  από πιθανή τύφλωση.

Ο εργαζόμενος σφαδάζοντας από τον πόνο και με εγκαύματα γύρω από τα μάτια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αποτρέψουν απώλεια όρασης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button