ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δωρεάν Σεμινάριο: Μαθητές & Smart phones!

Στο πλαίσιο της δράσης «Live the real life», το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00, από το κανάλι του Ομίλου Πουκαμισά  στο YouTube

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς , στο πλαίσιο μιας σημαντικής και πολυεπίπεδης δράσης με κεντρικό σύνθημα «Live the real life», υλοποιεί σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση όλων μας, Μαθητών, Καθηγητών και Γονέων, στο μείζον ζήτημα της υπέρμετρης χρήσης των κινητών τηλεφώνων από τα παιδιά και τους εφήβους.

Στην κατεύθυνση αυτή, με τη συνδρομή διακεκριμένων επιστημόνων, έχουν υλοποιηθεί Σεμινάρια στους Διευθυντές όλων των μονάδων, Συνελεύσεις των Καθηγητών   ανά μονάδα, ενώ και οι Μαθητές των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς  έχουν κληθεί να συμπληρώσουν σχετικό Ερωτηματολόγιο, προκειμένου να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να δρομολογηθούν στοχευμένες ενέργειες για τον περιορισμό της χρήσης των κινητών τηλεφώνων.

Στο πλαίσιο της δράσης «Live the real life», το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, στις 18:00, από το κανάλι του Ομίλου Πουκαμισά  στο YouTube

θα πραγματοποιηθεί Ενημερωτικό Σεμινάριο για  γονείς, με εισηγητή τον διακεκριμένο Ψυχολόγο, κ. Χρήστο Κάρμη, ο οποίος θα παρουσιάσει τις Κοινωνικές και Ακαδημαϊκές Επιπτώσεις της υπέρμετρης χρήσης των κινητών τηλεφώνων από τους έφηβους μαθητές. Στην προσπάθειά μας η υποστήριξη των Γονέων και των Κηδεμόνων είναι σημαντική και στην κατεύθυνση αυτή θα δοθούν πρακτικές οδηγίες.

Κέντρο Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Φροντιστηρίων Πουκαμισας Ηρακλείου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button