ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Διακρίσεις για τον Αντώνη Δημόπουλο του ΕΓΟΗ στο Πανελλήνιο Σχολικό Κολύμβησης

Διακρίσεις για τον Αντώνη Δημόπουλο του ΕΓΟΗ στο Πανελλήνιο Σχολικό Κολύμβησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέκτησε την 3η θέση στα 200μ. μικτής ατομικής, εξασφαλίζοντας και την μοριοδότηση εισαγωγής του στα ΑΕΙ…

Στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΓΕΛ – ΕΠΑ.Λ που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης  συμμετείχε ο αθλητής του ΕΓΟΗ Αντώνης Δημόπουλος ο οποίος αγωνιζόμενος στα 200μ. μικτής ατομικής κατέκτησε την 3η Πανελλήνια Σχολική θέση εξασφαλίζοντας την μοριοδότηση εισαγωγής του στο Πανεπιστήμιο! 
Επίσης ο νεαρός κολυμβητής  στη συνέχεια έλαβε μέρος σε διεθνή κολυμβητική διοργάνωση τα “40α Νιόβεια”  στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης (19 – 21 / 4/2024) με συμμετοχή 65 σωματείων και 680 κολυμβητών από Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία και άλλες Βαλκανικές χώρες κατακτώντας μια 2η θέση στα 200μ.μικτής ατομικής και μια 3η θέση στα 100μ. πρόσθιο.

Δημόπουλος Γιάννης

 Οι χρόνοι που σημείωσε ο Αντώνης Δημόπουλος αποτελούν ατομικά ρεκόρ λαμβάνοντας υπόψη την φορτωμένη  περίοδο προετοιμασίας του προπονητικού κύκλου που διανύει! Να θυμίσουμε ότι ο Αντώνης Δημόπουλος αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηλυσιακού Αθηνών που έχει παραχωρηθεί φέτος με μεταγραφή.  
Το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ, με ανακοίνωση του συγχαίρει θερμά τον αθλητή  και τον προπονητή Γιάννη Δημόπουλο και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια με πολλές και καλές  επιτυχίες!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button