ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δημήτρης Κόκοτας: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο σήμερα Τρίτη (9/4), ο τραγουδιστής παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Εξαιρετικά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Ειδικότερα σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο σήμερα Τρίτη (9/4), ο τραγουδιστής παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

«Ο κ. Κόκκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικης Θεραπείας διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση», αναφέρεται χαρακτηριστικά χωρίς να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υγεία του.

Μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή νωρίτερα η Ματίνα Παγώνη επεσήμανε πως «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση».

«Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει», συμπλήρωσε, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στο MEGA.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button