ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δεν τα κατάφεραν οι Άνδρες του ΟΦΗ κόντρα στον Ιωνικό

Ο ΝΟΡεθύμνου πήρε το ντέρμπι με τις Γυναίκες του ΟΦΗ στα Χανιά 

Για την Α2 πόλο των Ανδρών ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό αφού έχασε με 15-7. Η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη πήρε το προβάδισμα στο ξεκίνημα όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ελέγξουν το ματς.Οπως ανέφερε για το παιχνίδι, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Φιτσανάκης “ξεκινήσαμε καλά και είχαμε σφυγμό. Κάποια λάθη στο δεύτερο οκτάλεπτο, έδωσαν διαφορά στον Ιωνικό και ξέφυγε στο σκορ, με αποτέλεσμα εμείς να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά. Πλέον είναι τελικός για μας το παιχνίδι με τον ΠΕΚΕΒ για την παραμονή μας στην κατηγορία, χωρίς να μπλέξουμε στα πλέι-άουτ”.
Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-1, 2-2, 5-2.
ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Γαρταγάνης, Φύταλης 2, Κλήμος 2, Καλέργης, Κωστόγλου 1, Γεωργόπουλος, Τσαγκαράκης 1, Παπαδάκης, Λουλακάκης , Ζουράρης 1, Πολίτης, Δράκος, Αρώνης, Πατούνας, Κάπης.
Στο παιχνίδι με κρητικό ενδιαφέρον, για την Α2 πόλο Γυναικών ο ΝΟΡεθύμνου ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε 14-4 του ΟΦΗ που αγωνίστηκε με απουσίες, στο κολυμβητήριο Χανίων. Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-0, 2-2, 4-1.
“Είχαμε σοβαρές απουσίες. Δεν έπαιξαν 4 βασικές αθλήτριες μας. Τα κορίτσια κουράστηκαν κάποια στιγμή και η διαφορά άνοιξε. Πλέον εμείς θα συνεχίσουμε στα πλέι-άουτ και εκεί επικεντρώνουμε την προσοχή μας”, ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Φιτσανάκης.
ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Διαπουλή, Κώστογλου Μαρία, Κώστογλου Ραφαηλία, Ασκερίδου, Παλληκαράκη,  Μανουσάκη, Γιανναδάκη, Σολανάκη , Καλλέργη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button