ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Δεν είμαστε περήφανοι με το αρνητικό σερί και μία ήττα με 4-0»

Ο ΟΦΗ συμπλήρωσε έξι σερί ματς χωρίς νίκη, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος με αυτό το αρνητικό σερί, αλλά και τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο.

Ο Λιθουανός τεχνικός υπογράμμισε στην αρχική τοποθέτηση του: «Κάθε παιχνίδι γράφει μια διαφορετική ιστορία, για αυτό είναι το κορυφαίο άθλημα. Πέρυσι ήταν διαφορετικές συνθήκες, διαφορετικοί παίκτες και γενικά κάτι διαφορετικό. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή, που προερχόταν από δύο ήττες. Με όλα αυτά τα δεδομένα, κάνεις το πλάνο σου για τον αγώνα. Με ένα αντίπαλο που θα έχει την κατοχή και θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις στιγμές του παιχνιδιού. Όσο περνάει ο χρόνος και το σκορ είναι με το μέρος σου, αυξάνονται οι πιθανότητες να πετύχεις κάτι. Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε αρκετά καλά, όμως όταν άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι έγινε το πέναλτι. Πρέπει να δούμε ξανά αν υπάρχει παράβαση, γιατί και οι δύο παίκτες έκαναν επαφή και ο Πασαλίδης είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Μετά το 1-0, στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να πάρουμε ρίσκα. Παίξαμε δέκα μέτρα πιο ψηλά, πιέσαμε πιο ψηλά, είχαμε τις προσπάθειες του Λουίζ Φελίπε, όμως κάναμε κάποια λάθη, που ένας αντίπαλος σαν τον Παναθηναϊκό δεν τα συγχωρεί. Ο Ιωαννίδης ήταν ο παίκτης-κλειδί του αγώνα. Κινήθηκε σε όλους τους χώρους, με κινήσεις ανάμεσα στις γραμμές μας, αλλά και πάνω στους αμυντικούς μας».

Για την δύσκολη κατάσταση και τη συνέχεια πρόσθεσε:
«Προφανώς δε μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τα έξι συνεχόμενα παιχνίδια που δεν έχουμε νικήσει, όπως δεν είμαστε περήφανοι για το 4-0. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δεν έχουμε νίκη σε πέντε ματς και τώρα είναι το 6ο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά, να μιλήσουμε με τους παίκτες και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι σε δύο μέρες. Με τα λόγια δεν αλλάζει η εικόνα, παρά μόνο με αυτά που μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Σε ότι αφορά τον στόχο των play off επισήμανε: «Η παρουσία στα play off δεν κρίνεται από τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο, αυτό θα συμβεί δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βρούμε μια νίκη, που θα… γεννήσει μία ακόμη νίκη».   

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button