ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Σάββατο 11 Μαΐου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο, 11 Μαΐου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στο χωριό Αϊτάνια του Δ. Χερσονήσου, στην περιοχή της εισόδου του χωριού ,της εκκλησίας και της οικίας Κοιλάδη Εμμ. 

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 στον Δήμο Φαιστού, στο Καστέλι Καινουρίου, στην περιοχή του αντλιοστασίου Χατζηδάκη Ευαγγ.                 

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλλια, στην περιοχή της συμβολής των οδών Δημοκρατίας και Ειρήνης μέχρι τέρμα Δημοκρατίας προς παραλία, στην οδό Αφέντη Χριστού και στις περιοχές των ξενοδοχείων Κυριάκος, Primvera και Γραμματικάκη.                  

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στις Γούρνες Πεδιάδος στις περιοχές νότια του οικισμού και στην περιοχή του δρόμου προς Ριτσσόπουλο μετά την επιχείρηση Κρήτη Αρένα.                         

Από 9:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, γενικά στον οικισμό Ανάληψη και στις περιοχές των ξενοδοχείων Europa beach, Stella beach, Stella village, ξενοδοχείων Δανέλη και Καπετανάκη και του δρόμου προς παραλία στην περιοχή του αρδευτικού Κουτουλάκη.      

Από 12:00 μ.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, γενικξά στο χωριό Βρέλι του Δ. Φαιστού.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στην περιοχή Μυσσίρια γύρω από υπαίθρια αποθήκη ΔΕΔΔΗΕ και μέρος των οδών Πατρ. Αθηναγόρα, καπετάν Γιώργη, Εφέδρων Αξιωματικών, Ανδρέα Παπαδάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button