ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη, 24 Απριλίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Χερσονήσου στις περιοχές των οικισμών Αγριανά και Χατζανά και στις περιοχές των κατασκηνώσεων Κυριακάκη, των εγκαταστάσεων Κρητικών Γκολφ (δρόμος προς Λασίθι, πριν τον καταυλισμό της ΣΕΑΠ δεξιά) της επιχείρησης Μακρίδη, της villa Tana Mera, του βουστασίου Ξενάκη και των αντλιοστασίων Αστροπεκάκη, Σκυβαλάκη και Πενταράκη.Στη Μεγ.Χερσόνησο στην περιοχή του ελαιουργείου Τσεβαμπινά, του Δημ.Σχολείου, της σύραγγας μεταξύ του κομβου Χερσονήσου και της Σταλίδας, του ΧΥΤΑ Χερσονήσου, των στάβλων Φασουλά, και του κόμβου προς Λασίθι, του θερμοκηπίου Ρουμελιωτάκη, της επιχείρησης Krivek, των πλυντηρίων Σηφάκη, του καταυλισμού ΣΕΑΠ, του εργοταξίου Κουρτίδη στη Σταλίδα και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές αρδευτικό Μπικάκη στο Καμπανό.

Από 8:30 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές Καλονύκτι, Παλαίλιμνος, Αγιασμάτσι, αντλιοστάσια, ποιμνιοστάσια, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, Πιμνιοστάσιο Μετζάκη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button