ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη, 17 Απριλίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου και Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Αληθινή στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Πρωτοπαπαδάκη Γεώργιου.                    

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο Τυμπάκι, στην περιοχή του θερμοκηπίου Βοσκάκη και της γεώτρησης Σαϊτη.                          

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού στο χωριό Κλήμα και στο Τυμπάκι στις περιοχές των αρδευτικών Γρινιαράκη, Φαζόπουλου, Μιχαλάκη, Γιαννακάκη, Σαραντουλάκη, Παπαδάκη, Μαθιουδάκη, Λατζουράκη, Καμπουράκη, Κοκαράκη, θερμοκηπίου Τσαγκαράκη και φωτοβολταϊκών πάρκων Παπαπδάκη και Πατσουράκη.
Από 2:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Φαιστού, στο χωριό Τυμπάκι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή της οικίας Σφακιανάκη Πελαγία.                   

Από 2:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στο χωριό Καλύβια του Δ. Αρχανών – Αστερουσίων στην περιοχή του εργοταξίου Τσαγκαράκξη Ηλία.

Στο Λασίθι

Από 8:30 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Σητείας, στις περιοχές Ετιά, Αρμένοι, Απίδια, Χάνδρας, Ζήρο, Μάρε, Χαμαίτουλο, Κ. Χωριό.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button