ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Αναβολή στο ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, την Τετάρτη με ΑΕΚ στο ΒΑΚ

Χωρίς το ντέρμπι κορυφής ΠΑΟΚ-ΟΦΗ θα διεξαχθεί η 18η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Γυναικών, λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή αφού έχει τέσσερις διεθνείς στην Εθνική Νεανίδων.

Από πλευράς ΟΦΗ αυτή η εξέλιξη προκάλεσε δυσαρέσκεια αφού θεωρούν ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να αγωνιστεί για άλλους λόγους, καθώς οι συγκεκριμένες παίκτριες έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Έτσι στον ΟΦΗ στρέφουν το βλέμμα τους στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα γίνει στις 14:00 στο ΒΑΚ. Την Κυριακή η ΡΕΑ έχει εκτός έδρας αποστολή με την ομάδα του Ρεθύμνου να φιλοξενείται στις 12 το μεσημέρι στα Τρίκαλα.

Εντός οι Νέες Εργοτέλη
Μετά την πολύτιμη ισοπαλία στην Χαλκίδα, οι Νέες Εργοτέλη φιλοξενούν σήμερα στις 13:00 στο Μαρτινέγκο την Μύκονο για την 5η αγωνιστική της Β’ Εθνικής Γυναικών, θέλοντας να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στα κορίτσια της Γιάννας Δούκα να κάνουν βήμα παραμονής. Το διαιτητικό τρίο αποτελούν οι Εγγλέζος, Πατεράκης, Λαπιδάκη (Λασιθίου). Επίσης στις 13:00 θα παίξουν ΑΟ Χανιά-Οδυσσέας Μοσχάτου στο γήπεδο Μουρνιών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button