Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Γεύματα στους ωφελούμενους του “Βοήθεια στο Σπίτι” από τους μαθητές του Δημοτικού Κάσπακα και του ΙΕΚ Λήμνου

Σε μια σημαντική και άκρως συγκινητική προσφορά γευμάτων προχώρησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Κάσπακα μαζί με το Δημόσιο ΙΕΚ Λήμνου, προς τους ωφελούμενους της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι».

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κάσπακα σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς διέθεσαν το ποσόν που συγκέντρωσαν από τα κάλαντα των εορτών, για να προετοιμάσουν τα γεύματα και να τα προσφέρουν σε ωφελούμενους. Στις 18/1/2024 το πρωί οι μαθητές σε συνεργασία με τους σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του Ι.Ε.Κ. Λήμνου Κάβουρα Ιωάννη και Παπαγεωργίου Βασιλική μαγείρεψαν 36 γεύματα, τα οποία παραλήφθηκαν και διανεμήθηκαν από το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι».

Γεύματα στους ωφελούμενους του “Βοήθεια στο Σπίτι” από τους μαθητές του Δημοτικού Κάσπακα και του ΙΕΚ Λήμνου

Ο Δήμος Λήμνου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κάσπακα, καθώς και προς το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Λήμνου για την ευγενική προσφορά γευμάτων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει προς τον Προϊστάμενο του Δημοτικού Σχολείου Κάσπακα Μπαξεβανίδη Θεόδωρο και τη Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου Λυγδά Ιουλία “για την άριστη συνεργασία τους και επιτυχή υλοποίηση της όμορφης αυτής κοινωνικής δράσης αλληλεγγύης. Επίσης, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της δομής, που φρόντισαν ώστε τα γεύματα να φθάσουν άμεσα σε ωφελούμενούς μας.”

Η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Δημότη και Κοινωνικής Πολιτικής, Ιωάννα-Ελπίδα Διαματάρη δήλωσε:”Οι μικροί μαθητές μάς συγκίνησαν ιδιαίτερα με τη διάθεσή τους για προσφορά στον συνάνθρωπο και τα μηνύματα ειλικρινούς αγάπης και ενδιαφέροντος προς τους ωφελούμενούς μας, οι οποίοι έγιναν αποδέκτες των γευμάτων. Τέτοιες ενέργειες αναβαθμίζουν τον ρόλο του σχολείου, καθώς συντελούν καταλυτικά στην κοινωνική ευαισθητοποίηση των παιδιών από τη μικρή ακόμα ηλικία. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button