ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Στην Κρήτη το Σαββατοκύριακο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος της Νέας Αριστεράς

Με ένα ψηφοδέλτιο γνώσης, εμπειρίας, αξιών και οράματος η Νέα Αριστερά επιμένει στην επιστροφή της Πολιτικής, της πολιτικής που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, της πολιτικής που αλλάζει τον κόσμο

Στην Κρήτη θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Το Σάββατο 27 Απριλίου το πρωί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής συνοδευόμενος από μέλη της Νέας Αριστεράς θα περιοδεύσει στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου.

Στην συνέχεια στις 12 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος,  στην πλατεία Ελευθερίας 35.

Το απόγευμα, στις 7 μ.μ , ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και οι  Κρητικοί συνυποψήφιοι του στις ευρωεκλογές, ο πρώην Υπουργός Γιώργος Σταθάκης, και ο Δρ Οικολογίας Πέτρος Λυμπεράκης,  θα παραβρεθούν στα εγκαίνια των γραφείων της Νέας Αριστεράς. 

Η Νέα Αριστερά Ηρακλείου καλεί τα μέλη και τους φίλους της να δώσουν το παρόν στην έναρξη της εκλογικής μάχης για την από-νεοφιλευθεροποίηση της Ευρώπης, για μια Ευρώπη των λαών, της ειρήνης και της δημοκρατίας. 

Με ένα ψηφοδέλτιο γνώσης, εμπειρίας, αξιών και οράματος η Νέα Αριστερά επιμένει στην επιστροφή της Πολιτικής, της πολιτικής που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων, της πολιτικής που αλλάζει τον κόσμο.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button