Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Βραβείο για τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών (φωτό)

Την Δευτέρα 3 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Education Leaders Awards 2023. 

Για 8η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Education Leaders Awards 2023, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον Εκπαιδευτικό της Χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Τον τίτλο του «Εκπαιδευτικού της χρονιάς», έλαβε η Τσελίκα Χριστούλα, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών στην Β. Εύβοια, όπου το έργο της αξιολογήθηκε με τον υψηλότερο βαθμό, ανάμεσα σε πάρα πολλές συμμετοχές. Η εκπ/κή πορεία της εν λόγω εκπ/κού, έχει χαρακτήρα βιωματικής μάθησης, πολυαισθητηριακής προσέγγισης της γνώσης, διδασκαλίας έξω από την τάξη, ενεργής συμμετοχής όλων των μαθητών, διακριτική εμπλοκή  των γονέων, άνοιγμα προς την τοπική κοινωνία, σύμπραξη σχολείων της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ακόμη έχει τον χρωστήρα της Οικολογίας, της Αειφορείας και της Κυκλικής Οικονομίας και έχει καταφέρει με όλα αυτά να ισχυροποιήσει το προφίλ του σχολείου, αναδεικνύοντάς το, πανελλήνια και παγκόσμια με σημαντικές διακρίσεις.

The post Βραβείο για τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ωρεών (φωτό) appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button