ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΒΟΑΚ: Η ασφαλτόστρωση στο περιφερειακό τμήμα βάζει «φωτιά» στο κυκλοφοριακό -Ουρές ταλαιπωρίας και διαδρομή για γερά νεύρα (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

ΒΟΑΚ: Η ασφαλτόστρωση στο περιφερειακό τμήμα βάζει «φωτιά» στο κυκλοφοριακό -Ουρές ταλαιπωρίας και διαδρομή για γερά νεύρα (vid)

Πόλεμος νεύρων για τους Ηρακλειώτες με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον ΒΟΑΚ. Τα έργα ασφαλτόστρωσης έχουν δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών ενώ οι ίδιοι ανησυχούν για τη διάρκεια των έργων. Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μία εβδομάδα

  • Η ασφαλτόστρωση στο Περιφερειακό τμήμα του ΒΟΑΚ βάζει «φωτιά» στο κυκλοφοριακό
  • Ουρές χιλιομέτρων νύχτα και μέρα στον Εσταυρωμένο αλλά και στους κεντρικούς κόμβους
  • Οι αντοχές των οδηγών δοκιμάζονται από το κυκλοφοριακό πρόβλημα
  • Σχέδιο γρήγορης ολοκλήρωσης των έργων με εργασίες και τις νυχτερινές ώρες

Ταλαιπωρία μέρα νύχτα στον ΒΟΑΚ στο ύψος που πραγματοποιούνται έργα ασφαλτόστρωσης. O φακός της ΚΡΗΤΗ TV αποτυπώνει ρεαλιστικά την τραγική κατάσταση με  τους οδηγούς να δοκιμάζουν τις αντοχές της υπομονής τους. Το εργοτάξιο σε ένα μέρος του περιφερειακού κομματιού του ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο φαίνεται να βάζουν φωτιά στο κυκλοφοριακό της πόλης.

Πρόκειται για μία ακόμη ημέρα που ο ΒΟΑΚ στο ύψος του Εσταυρωμένου έχει μποτιλιάρισμα δημιουργώντας κυκλοφοριακό πρόβλημα τόσο στην εθνική όσο και στους δρόμους της πόλης. Απαγορευμένη ζώνη οι ώρες αιχμής με τα σημεία να είναι απροσπέλαστα.

Με την τουριστική σεζόν να έχει ήδη ξεκινήσει οι πολίτες ανησυχούν για την εικόνα που θα αντικρίσουν οι τουρίστες τη στιγμή που η μετακίνησή τους, στην περίπτωση που τα έργα δεν προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς, θα είναι αφόρητη.

voak

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων Νίκο Σκουλά, ολοκληρώθηκε σήμερα η ασφαλτόστρωση στο δεξί τμήμα του δρόμου ενώ η τελική ολοκλήρωση των έργων αναμένεται σε μία εβδομάδα αφού θα πραγματοποιηθούν εργασίες  και  σε βραδινές ώρες για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στο περιφερειακό τμήμα του ΒΟΑΚ.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button