ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βασίλης Καρράς: Η ανάρτηση του νυχτερινού κέντρου στο Ηράκλειο για τη βραδιά που ο λαϊκός τραγουδιστής αδιαθέτησε αλλά δεν “κρέμασε” το κοινό του (vid)

O Βασίλης Καρράς πίεσε τότε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει το βράδυ, παρόλο που είχε νιώσει αδιαθεσία και είχε νοσηλευτεί νωρίτερα στο Βενιζέλειο

Στο πένθος έχει βυθίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του στο Ηράκλειο όπου είχε έρθει για εμφανίσεις, ωστόσο αισθάνθηκε μια ζαλάδα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκείνος, όμως, δεν ήθελε να «κρεμάσει» τον κόσμο που πήγε να τον δει, ούτε τους ανθρώπους που θα εργάζονταν μαζί του και πίεσε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει. «Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον «κρεμάσω». Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς.

Τελικά, ο Βασίλης Καρράς ανέβηκε στην πίστα με την «πεταλούδα» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και τραγούδησε μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριό του.

Το νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο, όπου τελικά εμφανίστηκε, έκανε μια ανάρτηση στο TikTok από εκείνη τη βραδιά και αναφέρεται στο περιστατικό αυτό.

 

@anadromes Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!! 26/3/22. Εναρξη  στις Αναδρομες live . Με μια λέξη ΨΥΧΑΡΑ!!! Η εμφάνηση  με  πεταλούδα στην πίστα  από το νοσοκομείο  που με δικιά του ευθύνη  χωρίς την συγκατάθεση των γιατρών.  Και όπως τογς δήλωσε χαρακτηρηστικά&lt&ltΔεν  υπάρχει περίπτωση να μην πάω..Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με εμένα και δεν θα τον “κρεμάσω”!!! Κάντε ότι πρέπει να κάνετε και γρήγορα έλεγε στους γιατρούς και ελάτε μαζί μου στο μαγαζί να με  προσέχετε και να πιείτε και  ένα και μόλις τελειώσει  το πρόγραμμα θα γυρήσουμε μαζί πίσω να τελειώσω τη θεραπεία. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΨΥΧΑΡΑ!!! ΑΘΑΝΑΤΟΣ.#anadromeslive  #karras #karras_vasilis #karraslive #karras_vasilis🎤 #vasiliskarras #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live ♬ πρωτότυπος ήχος – Αναδρομές

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button