ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έχασε στην Πολωνία και υποβιβάστηκε στην League C η Εθνική Γυναικών

Η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε απόψε 2-0 από την Πολωνία στο Zagłębiowski Park Sportowy του Σοσνοβιέκ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική του UEFA Women’s Nations League (League B, 3ος όμιλος) και υποβιβάστηκε στην League C της διοργάνωσης.

Στο 23ο λεπτό, το σουτ της Κόζακ σταμάτησε στο δοκάρι. Η Παγιόρ στο 37ο λεπτό έφυγε στην αντεπίθεση και νίκησε τη Νάση σε τετ α τετ δίνοντας προβάδισμα στην Πολωνία. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 59ο λεπτό η Κόζακ με προβολή από τη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα της Κάμτσικ.

Παρότι η Εθνική Ομάδα κατέλαβε την 4η θέση στον 3ο όμιλο της League B, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις απέναντι σε 3 ισχυρές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε υψηλότερες θέσεις ranking από αυτήν, πέτυχε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο όπως η Ουκρανία και έδειξε αισθητή βελτίωση.

*Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου η Ουκρανία επικράτησε 1-0 της Σερβίας.

Πολωνία (Νίνα Παταλόν): Σέμικ, Άνταμεκ (46′ Παντίγια), Βος, Μάτισικ, Ζιένεβιτς, Ασίνσκα (71′ Σιμάκ), Πάβολεκ, Κόζακ (90΄Ντομίν), Κάμτσικ (82′ Κρέμζνιακ), Παγιόρ, Βιανκόφσκα.

 

Ελλάδα (Αλέξανδρος Κατηκαρίδης): Νάση, Πατερνά, Παλαμά, Σιδηρά (82′ Καπνίση), Μήτκου, Σαρρή, Μάρκου (66′ Χαλατσογιάννη), Κακαμπούκη, Χαμαλίδου (82′ Γεωργαντζή), Γιαννακά (46′ Μωραΐτου), Σπυριδωνίδου (66′ Καλδαρίδου).

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button