ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Αύριο η δίκη δυο Βολιωτών μετά από μήνυση της δημοτικής αρχής – Συγκέντρωση στα δικαστήρια

Η ‘’Κίνηση Πολιτών Πηλίου και Βόλου για το νερό’’ καλεί τους Βολιώτες να παραβρεθούν αύριο Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 9πμ., στα δικαστήρια του Βόλου, όπου μετά από αλλεπάλληλες αναβολές λόγω λιπομαρτυρίας των 22 μαρτύρων κατηγορίας, δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Αχ. Μπέου, θα συνεχιστεί η δίκη των κατηγορουμένων πολιτών Θωμά Κλημόπουλου και Αριστείδη Φραγκουδάκη.

Οι δυο τους κατηγορούνται επειδή πριν από 6 χρόνια, στην συνεδρίαση της 13ης Φεβρουαρίου 2017 του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, τόλμησαν να ζητήσουν τον λόγο προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις της ‘’Κίνησης Πολιτών ‘’για το οξύ πρόβλημα της περιόδου εκείνης, δηλαδή της συνεχιζόμενης για μήνες μόλυνσης του Παγασητικού με ανεπεξέργαστα βοθρολύματα και αμμωνία λόγω κακής λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και για την αναγγελθείσα πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Μπέου να παραδώσει την λειτουργία του Βιολογικού σε ιδιώτη.

Στην μοναδική αυτή δίκη της ημέρας θα ηχογραφούνται όλες οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας, και μαρτύρων υπεράσπισης καθώς και οι ομιλίες των συνηγόρων και των κατηγορουμένων, σύμφωνα με την ισχύουσα δικονομία, όπως ζήτησε η συνήγορος υπεράσπισης Ζωή Κωναταντοπούλου.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button