Διεθνής επικαιρότητα

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που καταζητείται

Στα ίχνη του δράστη που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι βρίσκονται πλέον οι Αρχές μετά την σύλληψη του 33χρονου Αλβανού. Μάλιστα, αλβανικά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν το πρωί της Δευτέρας φωτογραφία του αδίστακτου κακοποιού ο οποίος, όπως μεταδίδουν, είναι αυτός που πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πιστολέρο είναι ηλικίας 35-37 ετών ενώ στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο 33χρονος δράστης που έδωσε το χαστούκι

Προς το παρόν, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 33χρονος δράστης της επίθεσης στο Γκάζι ο οποίος έδωσε το χαστούκι στον έναν εκ των τριών Κρητικών. Ο επίσης αλβανικής καταγωγής δράστης ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις σπιτιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του 33χρονου συλληφθέντα στους αστυνομικούς του Τμήματος Εκβιαστών ήταν τα εξής: «Ήταν ένας καβγάς του δρόμου. Εγώ έριξα ένα χαστούκι, δεν ήξερα ότι ο άλλος θα πυροβολούσε. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε. Εγώ ήμουν φοβισμένος».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψή του αναφέρει:

«Συνελήφθη βραδινές ώρες χθες, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Εκβιαστών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας ένας εκ των εμπλεκόμενων προσώπων σε περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τις πρωινές ώρες, στις 16-12-2023, στο Γκάζι κατά το οποίο τραυματίστηκαν τρία άτομα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button