Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Απολογιστική Συνέλευση και κοπή πίτας του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν. Κοζάνης

Τον Απολογισμό των δράσεων της χρονιάς που πέρασε (2023) και τον Προγραμματισμό του Νέου Έτους 2024 θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιου του Συνδέσμου μας προς τους Συνταξιούχους του Δημοσίου μέλη του, σε μια εκδήλωση που παρουσιάζει μεγάλο ενημερωτικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα και τις εξελίξεις στον κλάδο.

Η απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κοβεντάρειο» Κοζάνης, στις 11 το πρωί, παρουσία εκπροσώπων-στελεχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου (ΠΟΠΣ).

Στην Κοζάνη θα βρεθούν, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευστράτιος Ξυρουδάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Παναγιώτα Βασιλάκου-Κατσιγιάννη και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Καρδίτσας Ευάγγελος Νοτόπουλος.

Οι καλεσμένοι θα ενημερώσουν τους Συνταξιούχους-μέλη μας για τα προβλήματα και τις εξελίξεις στον κλάδο, όσον αφορά συντάξεις, αναδρομικά, εισφορές και άλλα συνδικαλιστικά ζητήματα που προέκυψαν μετά τις επαφές της Ομοσπονδίας μας με στελέχη της Κυβέρνησης.

Την ίδια ημέρα και ώρα προγραμματίζεται να γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button