ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αποκλεισμός στην ρώσικη ρουλέτα για τον Άρη 

 

Ο Άρης προηγήθηκε στο ουδέτερο Βουκουρέστι, η Ντιναμό Κιέβου «γύρισε» το παιχνίδι (2-1) και το έστειλε στην παράταση και τα πέναλτι, όπου και πήρε τη νίκη-πρόκριση (6-5) αφήνοντας εκτός play offs του Conference τους Θεσσαλονικείς.

 

Το παιχνίδι του Άρη με την Ντιναμό τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι προσεχώς η αντίπαλος του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1 την Κυριακή. 

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ είδαν τον αντίπαλο τους να αγωνίζεται για 120 λεπτά και όπως είναι λογικό οι κούραση των ποδοσφαιριστών του Άρη είναι αρκετή.

Οι συνθέσεις:

Ντιναμό Κιέβου (Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Ντούμπιντσακ, Ντιάτσουκ, Σιρότα, Τίμτσουκ (Καραβάεφ 72′), Σίντορσουκ (Αντριέφσκι 72′), Σαπαρένκο (Μπράζκο 72′), Μπουγιάλσκι, Βολόσιν (Ντιαλό 82′), Γιαρμολένκο (Πάρις 105′), Βάνατ (Μπενίτο 105′).

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ (Σαμόρα 105′), Τζούρασεκ (59′), Νταρίντα (Πάβισιτς 75′), Κάρλσον (Μενέντες 59′), Πάλμα (Ματαρίτα 82′), Μορόν (Χριστοδουλόπουλος 82′)
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button