ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αποκλεισμός από το Final Four για την Κ15 του ΟΦΗ, με ήττα 4-0 από τον Αστέρα Τρίπολης!

Δεν καρποφόρησε η προσπάθεια της ομάδας Κ15 του ΟΦΗ για πρόκριση στο Final Four του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Super League.

Οι Κρητικοί ηττήθηκαν σήμερα 4-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη στον αγώνα μπαράζ και έτσι αποκλείστηκαν από τη συνέχεια και την τελική «4αδα».

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα, με τους Αρκάδες να παίρνουν το προβάδισμα στην πρώτη τους τελική προσπάθεια. Συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό, ο Ζορμπαλάς επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής και η μπάλα αφού κόντραρε στον Κοντόπουλου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Ηρακλείου προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, όμως η σέντρα-σουτ του Χριστουλάκη στο 24’ εξουδετερώθηκε από τον Τσομπανίδη.

Οι γηπεδούχοι πέτυχε και δεύτερο γκολ σχετικά γρήγορα, με τον Ζόγκου να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής για το 2-0.

Πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΟΦΗ είχε ένα καλό σουτ με τον Αντωνάκη στο 30’, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Παναγιώτη Πετράκη μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Αντωνακάκη (47’ και 54’), ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Χριστουλάκη ως οφσάιντ.

Η προσπάθεια του ΟΦΗ για πίεση, δημιούργησε κάποιους κενούς χώρους που κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας.

Στο 75’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Στάβρε σχεδόν στην γραμμή τέρματος. Ο παίκτης των Κρητικών αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ ο Πιέρρος ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 3-0.

Στο 78’ ο Δουρής διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και με το σφύριγμα της λήξης, ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η 4η ομάδα του Final Four μετά τους Άρη, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Κ15 (Γρηγόρης Παναγιώταρος): Τσομπανίδης, Ζορμπαλάς, Κόρο, Νίκου, Βουνάτσος, Κωνσταντόπουλος, Αδάμος, Λαμπρόπουλος, Ζόγκου, Δουρής, Πιέρρος.

ΟΦΗ Κ15 (Παναγιώτης Πετράς): Κετένογλου, Κλάδος, Χριστουλάκης, Ξενούλης, Κοντόπουλος, Ασμαριανάκης, Ρυακιωτάκης, Μαριετάκης, Αντωνακάκης, Πετούσης, Καραγιάννης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button