ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Απάντηση Κοκολάκη στην καταγγελία για το επεισόδιο στο εκλογικό κέντρο

Η απάντηση του κ. Κοκολάκη για «το επεισόδιο στο εκλογικό κέντρο Ασημίου», που κατήγγειλε η παράταξη «Γόρτυνα Νέα Εποχή»

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας κ. Μιχάλης Κοκολάκης δίνει απάντηση στην καταγγελία της παράταξης «Γόρτυνα Νέα Εποχή».

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ντροπή και εξευτελισμός για τον «κύριο» Παπανικολάου…!

Σχετικά με ψευδή και χυδαία ανακοίνωση της παράταξης του κ. Παπανικολάου περί «τραμπούκικης επίθεσης» που σημειώθηκε στο εκλογικό του κέντρο στο Ασήμι, ξεκαθαρίζουμε ότι, όπως όλη η τοπική κοινωνία γνωρίζει, κανείς από τους εμπλεκόμενους στο επεισόδιο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Μεγάλη Γόρτυνα!

Είναι ντροπή και απόλυτος εξευτελισμός για τον κ. Παπανικολάου να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ένα επεισόδιο μεταξύ πολιτών, που, όπως πληροφορούμαστε οφείλεται σε προσωπικές διαφορές, για να αποκομίσει εκλογικά οφέλη. Ένας άνθρωπος που καταφεύγει σε τέτοιες διχαστικές, προβοκατόρικες και άθλιες μεθόδους, είναι ακατάλληλος να κατέχει οποιαδήποτε δημόσια θέση και επικίνδυνος για τον τόπο μας.

Η Μεγάλη Γόρτυνα καταδικάζει απερίφραστα το εν λόγω περιστατικό, με το οποίο δεν έχει καμία σχέση και καλεί τα υγιώς σκεπτόμενα μέλη της παράταξης του κ. Παπανικολάου να τον επαναφέρουν στην τάξη, ώστε (έστω και τώρα) να σταματήσει, επιτέλους, να δηλητηριάζει την κοινωνία μας.

Καλούμε τις δημότισσες και τους δημότες μας, που γνωρίζουν την πορεία όλων μας και μας αξιολογούν καθημερινά, να δώσουν την δική τους ηχηρή απάντηση στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button