Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Αξέχαστη η μουσικοχορευτική εκδήλωση του Πολιτιστικoύ Συλλόγου Πήγασος Λαμίας

Αξέχαστη ήταν η μουσικοχορευτική εκδήλωση, το βράδυ του Σαββάτου (3/2) του Πολιτιστικoύ Συλλόγου Πήγασος Λαμίας, στο κατάμεστο κέντρο Εσπερίδες.

Πανδαισία χρωμάτων και ήχων. Οι χορευτές του Πήγασου Λαμίας, αλλά και της Αχλαδιάς Δομοκού, που συμμετείχαν στην εκδήλωση με παραδοσιακές φορεσιές απ΄ όλη την Ελλάδα, εντυπωσίασαν τους καλεσμένους που καταχειροκροτήσαν τα χορευτικά τμήματα.

Τον ετήσιο χορό τμήσαν με την παρουσία τους, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών, οι βουλευτές Φθιώτιδας κκ Γ. Σαρακιώτης και Γ. Κοτρωνιάς, ο εκπρόσωπος του Δήμαρχου Λαμιέων, Θ. Στεργίου, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Κουτκιάς, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγελακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας Χ. Αχινιώτης, και η πρόεδρος φροντιστών Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας κα Αντωνοπούλου.

Χαιρετισμό απέστειλε η αντιδήμαρχος πολιτισμού κα Σόλια, η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων: Καλλίχορος Λαμίας, Χορόπολις, Καλυβίων, Λύκειο Ελληνίδων Λαμίας, ΦΟΛΥ, Ποντίων Φθιώτιδας και Γαρδικίου Ομιλαίων, ενώ συμμετείχε και η χορευτική ομάδα της Αχλαδιάς Δομοκού.

Η εξαιρετική ορχήστρα ταξίδεψε μουσικά όλους τους παρευρισκόμενους στο γλέντι που ακολούθησε ως το πρωί!

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλλαν επίσης οι δωροθέτες και οι εθελοντές του Συλλόγου.

Το ΔΣ ευχαριστεί επίσης τα τοπικά ΜΜΕ που προβάλλαν την εκδήλωση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button