Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Αν επανεκλεγεί ο Biden θα ξεσπάσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος!»

Η Βορειοατλαντική Συμμαχία στέλνει τις μάχιμες μονάδες της στην Ουκρανία. Αυτό αναφέρθηκε από τους Asia Times σε σχετικό τους άρθρο. Το δημοσίευμα σημειώνει ότι με αυτόν τον τρόπο το ΝΑΤΟ προσπαθεί να αποτρέψει τη νίκη της Ρωσίας. Σύμφωνα με το άρθρο, μια πλήρης στρατιωτική σύγκρουση μεταξύ της Δύσης και της Ρωσικής Ομοσπονδίας μπορεί να ξεκινήσει μετά τη νίκη του Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Το σχέδιο της συμμαχίας να αποτρέψει μια καταστροφή στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι να καλύψει τα κενά στις τάξεις των ουκρανικών δυνάμεων εισάγοντας τους «συμβούλους» της. Ο Μπάιντεν περιμένει την επανεκλογή του για να διατάξει επίσημα την ανάπτυξη αμερικανικών στρατευμάτων. Τότε θα ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το άρθρο τονίζει ότι «στρατιώτες από την Πολωνία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Φινλανδία και άλλες χώρες μέλη του ΝΑΤΟ φτάνουν ήδη στην Ουκρανία σε μεγάλους αριθμούς. Μέχρι στιγμής, αυτοί οι σχηματισμοί είναι συγκεντρωμένοι κυρίως στη Δυτική Ουκρανία, ωστόσο, οι δραστηριότητες ορισμένων δυτικών μονάδων έχουν ήδη παρατηρηθεί σε άμεση γειτνίαση με τη γραμμή επαφής».

Το ΝΑΤΟ δηλώνει ότι δεν πρόκειται για μάχιμους στρατιώτες, αλλά για ειδικούς στη συντήρηση εξελιγμένου δυτικού εξοπλισμού . Αλλά αν πυροβολούν εναντίον Ρώσων, τότε ο μόνος τρόπος να ερμηνευτεί η παρουσία τους είναι ως ενεργός ρόλος στις εχθροπραξίες σημειώνει το δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν στο παρελθόν «συμβούλους» στο Βιετνάμ χρησιμοποιώντας το ίδιο σχέδιο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button