ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αντωνιάδης: Πρέπει να διαχειριστούμε την πρώτη μας ήττα στο πρωτάθλημα

Μετά από πολύ κακή εμφάνιση ο ΟΦΗ έχασε το ντέρμπι με τον Φλοίσβο στο Παλαιό Φάληρο και μαζί την πρώτη θέση… 

Ο ΟΦΗ δεν εμφανίστηκε ποτέ, στο κλειστό γυμναστήριο Σοφία Μπεφόν και μοιραία γνώρισε την πρώτη του ήττα από τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος πανηγύρισε μια καθαρή νίκη με 3-0 και υποχρέωσε τον ΟΦΗ στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη αυτή, ο Φλοίσβος, γκρέμισε τον ΟΦΗ από την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τώρα ο Φλοίσβος βρέθηκε στην 1η θέση με 20 βαθμούς ενώ η ομάδα του Ηρακλείου είναι στην 2η θέση με 18 βαθμούς. 

Ο ΟΦΗ  έπαιξε ξανά χωρίς τον αρχηγό του, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, αλλά είχε μεγάλα προβλήματα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Φλοίσβος ήταν κυρίαρχος και έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Κουβανούς Αλμπο και Τόρες, πήρε μια καθαρή και πιο εύκολη του αναμενομένου νίκη.

Η εμφάνιση του ΟΦΗ, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη, αλλά ίσως και αυτή η ομάδα που ήταν η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία μέχρι σήμερα, δικαιούται μια κακή εμφάνιση.

“Bρεθήκαμε σε πολύ κακή μέρα. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είναι η πρώτη μας ήττα και θα πρέπει να τη διαχειριστούμε. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε”, τόνισε  τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button